VUJASINOVIĆ POSLE ZVEZDE: Bilo nam je važno, da dođemo do pobede

Vaterpolisti Novog Beograda, pobedili su Crvenu zvezdu (18:10) u četvrtom kolu Superlige Srbije.

U duelu dva učesnika Lige šampiona, bolji su bili domaćini.

Trener Vladimir Vujasinović, nije krio zadovoljstvo posle trijumfa:

Ovo je bila vrlo bitna utakmica za nas, drugi derbi za redom. Bilo nam je važno da dođemo do pobede, ali i da odigramo malo bolje u odnosu na meč sa Radničkim. Ne u pogledu rezultata, već same igre i ispunjavanja nekih zadataka. Dosta toga uspeli smo da uradimo u meču sa Zvezdom. Imali smo nekoliko padova u igri u drugoj i trećoj četvrtini, periode gde se igrao vaterpolo koji je više odgovarao Crvenoj zvezdi, ali ipak sam prezadovoljan što smo u poslednjoj četvrtini uspeli da nametnemo naš stil igre i zabeležimo pobedu. – rekao je on.

Njegov kolega, Aleksandar Filipović, izjavio je:

Novi Beograd je odlična ekipa, a mi smo imali dosta oscilacija. Mislim da je danak uzelo to što su za nama veoma teške dve, tri nedelje. Fizički i psihički smo se ispraznili ulaskom u Ligu šampiona, što naravno ne umanjuje pobedu Novog Beograda koja je bila zaslužena. Bilo je momenata gde smo igrali zaista dobro i kojima mogu biti zadovoljan, ali bilo je i trenutka gde smo pravili greške. Doduše, one su bile više individualne, nego ekipne i trudićemo se da to ispravimo u naredno periodu.

Novi Beograd, u narednom kolu, očekuje još jedan derbi, i to sa Partizanom, dok Crvena zvezda dočekuje Radnički iz Kragujevca.

Foto: Fejsbuk printskrin/VK Novi Beograd

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE