BRAVO, MAJSTORE! MERIDIAN LANSIRAO JOŠ JEDNOG MILIONERA

Do statusa milionera u devet lakih koraka! Kada klađenje imate u malom prstu, prilično je jednostavno – poznavanje fudbala pretvara se u brdo keša!

Tačnije – oko 20 prosečnih srpskih plata!

Kako? Lako!

Za početak – registrujte se i preuzmite NAJVEĆI BONUS NA SVETU – 500 RSD za online klađenje. A onda…

Sastavite dobitnu kombinaciju, baš kao što je u nedelji evrokupova učinio novi Meridianov milioner.

Ovaj konkretno majstor iskombinovao je najbolji evropski fudbal i kolevku istog – Ligu šampiona i niže engleske lige. Strategija je bila kombinacija fikseva i golova, što u Meridianu nosi najveće kvote koje ćete igde pronaći.

Tipovao je na ubedljive trijumfe Sitija i Reala, goleadu na Amsterdam areni, nerešeno na poluvremenu u Portu i Madridu, te rutinske 3+ ishode u popularnom Čempionšipu, Ligi 1 i Ligi 2.

Što je sve, kada se iskoriste NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI koje daje kladionica Meridian, dalo fenomenalnu KVOTU 1371 i sedmocifrenu isplatu od 1.371.548,06 DINARA ili oko 11.700 EVRA! Kako i dolikuje znalcima koji se ne libe da svoju veštinu naplate.

Kao što smo na početku rekli – DVADESET prosečnih plata obezbeđeno je za samo jedno veče. Tačnije, za nekih 90 minuta, ne računajući nadoknade vremena.

U tu cifru uračunat je i najveći bonus na broj parova, u iznosu od 146.951,58 RSD.

A da bi sledeća ovakva priča bila o tebi, pravac meridianbet.rs, preuzmi bonus dobrodošlice i pokaži svoje majstorstvo!

NOVE IGRE U MERIDIANU:

TROSTRUKA SIGURICA – Pogodi jednu od tri kombinovane igre i tvoj par je dobitan

NAPLATI PROMAŠAJ – Kladi se bez rizika i NAPLATI PROMAŠAJ. Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije

Potrebno je da: odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30. U slučaju da su sva tri para promašena dobijaš povrat uloga.

PREUZMI BESPLATNO 500 DINARA ZA ONLINE KLAĐENJE

Ili da – odigraš tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50. U slučaju da su sva četiri para promašena dobijaš povrat uloga.

BET BUILDER – Poveži više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a Meridian ti daje jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre Pravila promocije: minimalan broj selekcija je 2. Važi za sistemske tikete i Turbo Cash ne važi za tikete sa Bet Builder opkladom.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KO IMA BOLJI MEĐUSOBNI SKOR: Drugi susret večitih u kratkom vremenskom roku

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana  igraju danas novi derbi. Crveno-beli su nedavno slavili u prvenstvenom sa 3:2, a večeras...

POVEZANE OBJAVE