Crvena zvezda pred Monakom ima veliki problem: Kalinić pod znakom pitanja!

Košarkaši Crvene zvezde ulaze u novu duplu nedelju u Evroligi, a prva utakmica na programu je protiv osvajača Evrokupa ekipe Monaka.

Meč se igra u utorak od 19 časova.

Ove dve ekipe su se sastajale pre 3 sezone u okviru Evrokupa, a crveno-beli su slavili u francuskoj kneževini.

Posle pobede u Baru, u okviru ABA lige, trener Dejan Radonjić ističe u okrnjenom sastavu njegova ekipa mora da da sve od sebe kako bi ostvarila uspeh.

Ovaj ciklus je vrlo zahtevan, od Albe putovanje u Bar, danas nas očekuje novi put, sutra posle utakmice ponovo nas očekuje putovanje. Neki ritam koji je takav da iziskuje da koristimo slobodno vreme najbolje što možemo. Nema tu prostora za neke velike zahvate, već da skupimo snage i napravimo pripremu za mečeve sa Monakom i Armanijem. Prvo Francuska, Monako je osvajač Evrokupa, napravili su potpuno novi tim za ovu sezonu. Angažovanjem igrača poput Motejunasa, Tomasa, pa Džejmsa dali su jasan znak da je dobar tim nadogradjen i da postoji kvalitet za dobar rezultat. Već su dosta pokazali u dosadašnjem toku takmičenja, indiviualno jaki, Džejms je jedan od najboljh indiviudalca u ligi, atletski dobara ekipa i jasno je da nas očekuje težak zadatak u Monaku, rekao je Radonjić.

Trener crveno belih je napomenuo da je Nikola Ivanović u izolaciji, Vajt u svom programu oporavka, dok je nova briga Nikola Kalinić koji je doživeo lakšu povredu i pod znakom pitanja je sutrašnji nastup.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Nikola Jokić postavio novi rekord NBA lige

Srpski centar Nikola Jokić postavio je novi rekord NBA lige. Reprezentativac Srbije je postao prvi košarkaš u NBA koji je...

POVEZANE OBJAVE