Kuman otpisao veliku nadu Barselone: Spas će potražiti u italijanskoj Seriji A?!

Trener Barcelone Ronal Kuman trenutno se nalazi pod ogromnim pritiskom nakon razočaravajućih rezultata ove sezone, a kap koja je prelila čašu je poraz od Real Madrida.

Ogorčeni navijači su čekali Kumana ispred stadiona nakon poraza i nogama su udarali njegov automobil te tražili da napusti klub.

Kuman je od svog dolaska na klupu katalonskog kluba počeo donositi neke čudne odluke, te je otpisao nekoliko igrača koji su definitivno mogli i dalje igrati važnu ulogu u Barseloni i sada se najbolje vidi koliko je s tim pogrešio.

Međutim, očito je da je Kumanu praksa da precrta nekog igrača, a sada je na red došao mladi Jusuf Demir koji je letos stigao u Barselonu na pozajmicu iz bečkog Rapida.

Demir je igrao standardno u predsezoni i imao je vrlo dobru minutažu na početku sezone, ali onda je jednostavno “nestao”. Ovaj 18-godišnjak u prethodnim utakmicama većinom greje klupu i jasno je da se tu nešto promenilo.

Katalonski Sport tvrdi da je Kuman otpisao Demira jer smatra da nije iskoristio svoju šansu da se nametne iako je upisao svega nekoliko nastupa. On smatra da Demir nije uspio podneti pritisak igranja u Barseloni.

Austrijanac je u dosadašnjem delu sezone upisao svega 188 minuta na pet utakmica i jasno je da je to premalo da se dokaže u klubu poput Barselone gde ima paklenu konkurenciju.

Navodno, u Barseloni su imali nameru otkupiti njegov ugovor na kraju sezone, ali to sada dolazi pod veliki znak pitanja nakon Kumanove odluke.

U međuvremenu su se pojavili natpisi u italijanskim medijima prema kojima nekoliko velikana iz Serije A pomno prati situaciju oko talentovanog napadača i navodno planiraju krenuti po njega na leto ukoliko Barselona ne otkupi njegov ugovor.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE