“Sjajan je Panter, ali ja sam najbolji”

Košarkaši Partizana prvi meč na svom terenu u okviru Evrokupa igraju protiv Turk Telekoma.

Tim povodom najbolji igrač tima iz Ankare Aron herison izrazio je zadovoljstvo što će imati priliku da igra u sjajnoj atmosferi koju prave navijači crno-belih.

Živim za utakmicu protiv Partizana, igraćemo u sjajnoj atmosferi, protiv legendarnog trenera Željka Obradovića, to nas veoma motiviše, izjavio je Herison i dodao:

Uzbuđen sam što ću igrati protiv Kevina Pantera. On jesjajan igrač, ali smatram da sam ja najbolji, samouvereno je poručio Herison, a prenosi sajt Evrokupa.

On ističe da njegova ekipa ima kvalitet da savlada crno-bele.

Probaćemo da odigramo čvrsto i da se borimo od prvog do poslednjeg minuta. Pobeda protiv Partizana u Beogradu dala bi nam veliko samopouzdanje. Na startu sezone smo pre svega odličnom odbranom savladali Bulonj Metropolitans i to mora da nam bude putokaz u nastavku takmičenja. Imamo kvalitet, igrače sa evroligaškim iskustvom, pored mene tu Oktavijus Elis, Aleks Perez i Džahuan Džonson, zaključio je Herison.

Utakmica drugog kola A grupe Evrokupa Partizan – Turk Telekom igra se u sredu od 20.30 sati u dvorani “Aleksandar Nikolić”.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PL: Debakl Junajteda! (VIDEO)

Mančester Junajted nastavlja sa katastrofalnom sezonom, pošto su doživeli pravi debakl na gostovanju Kristal Palasu. Tim Erika Ten Haga poražen...

POVEZANE OBJAVE