Zvezda ne staje: Novi potpis na Marakani

Posle Strahinja Eraković i Mirka Ivanića koji su produžili ugovore sa Crvenom zvezdom, danas je pao još jedan potpis na Marakani. Talentovani golman Miloš Gordić produžio je ugovor sa crveno belima.

Mladi golman je produžio ugovor sa klubom na još dve godine

Gordić je rekao da je veoma zadovoljan zbog nastavka saradnje sa Crvenom zvezdom. 

Utisci nakon potpisa su odlični, zaista sam zadovoljan. Ovo je potvrda da sam dobro radio u minulom periodu, sigurno još jedan motiv više da nastavim ovako da treniram i da nastavim da se dokazujem. Ceo život sam u Zvezdi, više od deset godina, prošao sam sve mlađe kategorije i svi smo maštali da dođemo do prvog tima, debitujemo, a meni se to ostvarilo i nadam se da ću tako nastaviti. Kada sam debitovao protiv Spartaka osećaj je bio fenomenalan, sam čin igranja za Crvenu zvezdu, pogotovo kao mladi golman je jako teško, tako da sam ponosan i zahvalan na ukazanoj šansi. Nadam se da ću dobijati još minuta uz moj naporan rad i dokazivanje, cilj mi je da zaigram u Ligi Evrope, trudiću se i naporno raditi za to“, rekao je Gordić.

Gordić je rođen 2000. godine. Ove sezone zabeležio je dva nastupa u Superligi Srbije protiv Spartaka iz Subotice i protiv Proletera..

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ŠEK OŠTAR PREMA NBA ZVEZDI: Naučite me kako je zaradio 80 miliona za 55 utakmica

Sredinom aprila će u NBA ligi početi plej-in a potom i plej-of. Na zapadu se vodi velika borba Denvera, Oklahome...

POVEZANE OBJAVE