EVROKUP: Partizan pregazio Turk telekom i upisao novu pobedu!

Košarkaši Partizana ubedljivo su slavili protiv Turk telekoma na svom parketu rezultatom 85:59, u drugom kolu Evrokupa.

Partizan je odlično otvorio meč trojkama Smailagića i Lideja dok su za goste uzvraćali Heris i Berk. Taman kad se Turk telekom primakao, crno-beli su napravili novu seriju, od 8:0. Uspeo je Partizan da zadrži devet poena prednosti nakon prve deonice, a bilo je 21:12.

U druhoj četvrtini crno-beli su imali blagi period krize, dugo nisu uspevali da postignu koš, a gosti s ustigli na četiri poena zaostatka – 30:26. Partizan se opet vratio, ali onda je usledila serija gostiju od 6:0, pa je na poluvremenu crno-beli tim zadržao sedam poena prednosti. Rezultat je bio 41:34.

U drugom poluvremenu, Partizan je krenuo još konkretnije. Najavu sjajne četvrtine dao je na samom startu Madar trojkom. Gosti su uzvraćali preko Herisona, koji je držao kakav takav priključak.

Ipak, na plus 15 crno-bele je trojkom odveo Panter, a kasnije preko kapitena Zagorca i trojkom Smailagića Partizan stiže na velikih +20. Partizan je treći period dobio sa 23:7 i sa velikom prednošću dočekao poslednji kvartal.

U poslednjoj deonici Partizan je nastavio da uvećava prednost, stigli su i na +25 i na kraju mirno priveli meč kraju.

U timu Partizana Kevin Panter bio je najefikasniji sa 19 poena, Smailagić je upisao 13, Madar 12 poena, a Avramović 10. U gostujućem timu Džonson je zabeležio 14, a pratio ga je odlični Herison sa 13 poena.

Partizanu je ovo druga pobeda iz dva kola u Evrokupu, a u narednom kolu dočekuju ekipu Hoventuda.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KRAJ U POLUFINALU: Lajović bio blizu da zaustavi niz pobeda Cicipasa

Srpski teniser Dušan lajović zaustavljen je u polufinalu ATP 500 turnira u Barseloni. On je nakon preokreta poražen od7....

POVEZANE OBJAVE