Obradović nakon pobede: Ogromna želja mladih igrača da dobiju aplauz u ovakvom ambijentu, igrali smo pred fantastičnim navijačima!

Košarkaši Partizana savladali su večeras ubedljivo Turk telekom pred svojim navijačima u “Pioniru” rezultatom 85:59, u drugom kolu Evrokupa.

Nakon meča, trener crno-belih Željko Obradović izjavio je da je ključ dobre igre disciplina, ali i istakao da je mnogo doprinela trijumfu sjajna atmosfera u dvorani.

Igrali smo pred fantastičnim navijačima, pa je u prvom poluvremenu bilo loših odluka. U drugom delu moj tim je igrao pametno. Košarka je igra gde je deo i izgubljene lopte. Kada si agresivan u napadu dolazi do izgubljenih lopti. Drugo je kada su posledica mnogo loših odluka. Mogu da razumem mlade igrače mnogi nisu igrali u ovakvom ambijentu. Želja je kod njih ogromna, da se upišu, da dobiju aplauz. Kada smo stali i krenuli da igramo disciplinovanije, odmah je rasla razlika. Moj posao je da ukazujem na greške, izjavio je Obradović.

On je dodao da su primili neke lake poene.

-Primili smo neke jeftine poene, ali ne želimo da odustajemo od agresivnosti. Odbrana je bila prilično dobra, da se svede protivnik na što manje poena, zaključio je popularni Žoc.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BLIZU SEDME DECENIJE: Čuveni Romario ponovo igra fudbal! (VIDEO)

Fudbaleri Brazila su najtrofejnija nacija kada je reč o broju titula prvaka sveta. Poslednju su osvojili 2002. godine golovima Ronalda....

POVEZANE OBJAVE