Radonjić pred gostovanje u Milanu: Da budemo konkretniji u naapdu

Crvena zvezda je poražena u Monaku u okviru 6. kola Evrolige, ali nema vremena za tugovanje niti veliku analizu, s obzirom da u četvrtak ih očekuje meč protiv Olimpije u Milanu.

Meč počinje u 20.30 časova, a trener Dejan Radonjić je istakao da se nada boljoj igri u napadu.

Sledi meč sa Armanijem koji je već pokazao da će biti važan faktor i ove sezone u Evroligi. Imaju razloga da se nadaju i očekuju i bolji rezultat nego prošle sezone. Nakon pet startnih pobeda, doživeli su prvi poraz u utorak u veče u Minhenu, i zbog toga očekujem težak meč. Mi smo i pred ovu seriju utakmica koja se završava u Milanu imali manjak igrača, nemamo i dalje Ivanovića i Vajta. Dan između dva meča iskoristićemo da se regenerišomo koliko je to moguće nakon svih ovih napora i pripremimo za duel u kome ćemo odigrati što je bolje moguće svesni da igramo protiv jedne od najboljih ekipa u Evroligi. Jasno je da moramo da budemo dovoljno dobri u odbrani, a nadam se da ćemo biti konkretniji i precizniji u napadu, rekao je trener crveno-belih.

Olimpija ima skor 5-1, a prvi poraz doživela je u utorak u Minhenu od Bajerna.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

VEROVAO JE U SVOJU ODLUKU: Klop izabrao Nunjeza pre Nkunkua!

Fudbaleri Liverpula izgubili su od Evertona sa 2:0 i umanjili šanse za titulu Premijer lige u samoj završnici trke. Ove...

POVEZANE OBJAVE