BOMBA IZ MILANA: Inter je odlučio ‘odrešiti kesu’ i osigurati potpis jednog od najboljih veznih fudbalera sveta

Jedan od najboljih veznjaka današnjice Marselo Brozović već duže vreme neizbežna je tema u italijanskim medijima zbog produženja ugovora s milanskim Interom.

Hrvatski reprezentativac u Inter je stigao 2015. godine iz zagrebačkog Dinama u transferu vrednom osam miliona evra, a ugovor koji ima ističe sledećeg leta.

Brozović se u Interu nametnuo u jednog od najboljih veznih igrača sveta i jasno je da će čelnici milanskog velikana napraviti sve što je u njihovoj moći da ga zadrže.

‘Epic Brozo’ trenutno zarađuje tri i po miliona evra po sezoni, a za produženje ugovora traži veliko povećanje plate.

S obzirom na to da je italijanski prvak u velikim finansijskim problemima nije bio u mogućnosti izaći u susret Brozoviću koji je tražio šest miliona evra, što je potaknulo spekulacije o njegovom odlasku iz Intera na kraju sezone.

Međutim, čelnike Intera je prema novim informacijama uhvatio strah od evropskih velikana koji čekaju u redu spremni sa izdašnijim finansijskim ponudama pa su odlučili “odrešiti kesu” i ponuditi mu najviše što mogu u ovom trenutku.

Kako javljaju renomirani italijanski mediji, Inter i Brozović bi trebalo sledećih dana ponovno sesti za stol gde će se nalaziti ponuda od 5 milioma evra po sezoni i ugovor do 2025. godine.

To je definitivno izdašnije od onoga što se moglo posljednjih nekoliko puta čuti na hodnicima Đuzepe Meace zbog čega Inter i Brozović još uvek nisu pronašli zajednički jezik.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POVRATAK NA KLUPU: Petrović je njih prvo pozvao (FOTO)

Hrvatski košarkaški trener Aco Petrović ponovo se aktivirao i našao nov posao. Zapravo, vraća se na poziciju selektora Brazila i...

POVEZANE OBJAVE