La liga: Barselona nastavila po starom, samo bod protiv Alavesa! (VIDEO)

Fudbaleri Barselone remizirali su na “Nou kampu” rezultatom 1:1 sa ekipom Alavesa, u okviru 11. kola španske La lige.

U prvom delu igre nije bilo pogodaka, iako su Katalonci imali čak 80 odsto vremena loptu u svom posedu. Pred kraj prvog poluvremena, Serhio Aguero morao je da napusti teren zbog povrede, a umesto njega je ušao Kutinjo.

Početkom drugog dela igre, Barselonu u vođstvo dovodi Memfis Depaj, koji je nakon asistencije Albe odličnim udarcem sa distance zatresao mrežu gostiju. Ipak, gosti su uspeli da uzvrate samo tri minuta kasnije. Luis Riohi je sjajan solo prodor krunisao pogotkom i tako postavio konačan rezultat ovog meča.

Imala je Barselona dobre šanse da uzme sva tri boda, ali je Depajov šut zaustavila stativa, a kasnije Kutinjo nije uspeo da realizuje svoju priliku.

Barselona je tako na prvom meču otkad je Kuman otišao sa klupe upisala remi. Katalonci su trenutno na devetoj poziciji i imaju 16 bodova iz 11 odigranih mečeva dok je Alavesa na 16. poziciji sa 10 osvojenih bodova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Duljaj: Nisu to sitne greške, to su velike greške

U okviru 32. kola Superlige Srbije fudbaleri Partizana su na svom terenu izgubili od TSC-a rezultatom 2:1. Nakon poraza svoje...

POVEZANE OBJAVE