PL: Čelsi lako sa Njukaslom, Liverpul i Siti razočarali (VIDEO)

Njukasl Junajted, čekajući prelazni rok, nastavlja sa lošim rezultatima u Premijer ligi. Ovog puta su na svom stadionu lako poraženi od Čelsija sa 3-0.

Dvostruki strelac za Plavce bio je Ris Džejms u 65. i 77. minutu, dok je Žoržinjo sa penala u 81. minutu dotukao Svrake.

Fudbaleri Mančester Sitija potpuno su razočarali na svom Etihadu, izgubivši sa 2-0 od Kristal Palasa.

Već je u 8. minutu Vilfrid Zaha šokirao domaće, nakon asistencije Galahera. Upravo je asistent kod prvog gola u finišu utakmice raspršio sve nade domaćih da mogu bar da izbegnu poraz.

Leverpul je, nakon odličnog početka, potpuno posustao i nije uspeo da osvoji sva tri boda protiv Brajtona, i to na Enfildu.

Već u 4. minutu tim sa Enfilda je poveo preko Hendersona, a kada je Mane duplirao prednost u 24. minutu, činilo se da je jedino pitanje kojim će se rezultatom utakmica završiti.

Da neće biti baš tako, ukazao je već krajem prvog dela igre Enok Mvepu, a u 65. minutu je Leandro Trosar postavio, kako se ispostavilo, konačan rezultat.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE