Premijer liga: “Crveni đavoli” rutinski protiv Totenhema, Matić asistent! (VIDEO)

Fudbaleri Mančester junajteda slavili su na gostovanju protiv Totenhema rezultatom 0:3, u derbiju 10. kola Premijer lige.

U prvom poluvremenu, veliku priliku u 24. minutu za Spusre imao je Son, šutirao je iz šesnaesterca, ali je lopta otišla iznad gola. Samo minut kasnije odličnu šansu propustio je Kavani, nakon što je loptu glavom poslao malo pored stative. Totehem je postigao gol u 28. minutu, ali je on poništen nakon reakcije VAR-a.

Vođstvo Junajtedu doneo je u Ronaldo u 39. minutu. Sjajnu loptu poslao je Bruno Fernandeš, a Ronaldo prihvatio volejom i poslao je iza leđa Ljorisa. Mogao je Totnehem ubrzo od izjednačenja preko Lo Selsa, ali je lopta otišla iznad prečke.

U drugom poluvremenu, na samom startu, Ronaldo je opet pogodio mrežu gostiju, ali ovog puta gol mu je poništen zbog nedozovljene pozicije. Ipak, “Crveni đavoli” duplirali su tu prednost preko Edisona Kavanija, koji je pogodio sa ivice šesanesterca nakon asistenciej Ronalda u 64. minutu. Ovo je bio gol od koga se Totenhem nije oporavio, a tačku na ovaj derbi stavio je Rašford. On je u kaznenom prostoru primio odličnu loptu koju je poslao Matić, a potom je prosledio u gol u 87. minutu meča. Rašford je tako uspeo da zatrese mrežu nakon 15ak minuta provedenih na terenu, budući da je zamenio Ronalda u 71. minutu.

Mančester junajted je nakon ovog kola peti sa 17 bodova, a Totenhem ostaje na 15 bodova i zauzima osmu poziciju na tabeli.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvanično: Đoković otkazao još jedan turnir!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković neće igrati na mastersu u Madridu. Novaku će sledeći turnir najverovatnije biti Rim, koji...

POVEZANE OBJAVE