Ronaldo se oglasio povodom kritika na račun Solskjera!

Fudbaleri Mančester junajteda savladali su danas ubedljivo na gostovanju Totenhem rezultatom 0:3, u derbiju 10. kola Premijer lige.

Nakon meča Kristijano Ronaldo, koji je bio strelac jednog gola i asistent Kavaniju, poručio je da je veoma zadovoljna današnjim izdanjem svog tima.

-Imali smo veoma tešku nedelju iza sebe i rezultate koje nismo očekivali, bili smo malo pod pritiskom, pomalo i tužni, ali znali smo da ćemo danas dobro odgovoriti na to. Počeli smo veoma dobro, moj posao i jeste da pomognem timu golovima, iskustvom, asistencijama. U tome sam danas uspeo i zadovoljan sam, ali najvažnije je da je tim danas bio odličan. Danas je bilo veoma teško. Verujem da se stvari dešavaju sa razlogom i da treba da budemo zadovoljni ovom pobedom danas, pobedili smo 3:0 na gostovanju protiv teškog rivala i zbog toga smo srećni, rekao je Ronaldo.

Govoreći o kritikama na račun trenera Junajteda Solskjera, on je rekao da je to redovna pojava u svetu fudbala, kako sa igračima, tako i sa trenerima, ali i da ne može menadžer snositi svu krivicu.

Nije stvar samo u menadžeru u koga sada svi upiru prstom, krivica je i na igračima. Za trenere i igrače to je normalna situacija, kritike su uvek tu. Mene lično to ne dotiče. Veoma dugo igram i znam da je jednog dana sve sjajno, a da će drugog dana reći da nemamo pojma, zaključio je Ronaldo.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BIO POVEZIVAN SA EVROLIGAŠEM: Selektoru Nemačke stigla unosna ponuda

Košarkaši Nemačke prošlog leta postali su prvaci sveta pobedom u finalu protiv Srbije 83:77. Do trijumfa su stigli bez poraza...

POVEZANE OBJAVE