STANKOVIĆ NE MOŽE DA PREŽALI RADNIK: Jedan težak i bolan poraz

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković najviše je, pred utakmicu Superlige Srbije protiv kragujevačkog Radničkog, govorio o porazu od Radnika iz Surdulice.

On ipak ne gubi optimizam.

Poslednja utakmica nam je teško pala, jedan težak i bolan poraz, koji nas je sigurno malkice pogodio, ali je to splet nekog dana kada se sve skupilo u taj dan. Od 26. septembra do 28. oktobra smo imali devet momaka koji su imali koronu, u rosteru od 24 igrača, kada gledamo u procentima to je zaista mnogo. Međutim nije problem samo korona nego i njihov povratak, ali je problem bio i za momke koji su igrali utakmicu za utakmicom. Jednostavno kada se sve to spojilo smo bili bez energije, ali to ne menja naše ciljeve, treba samo da dobro radimo, uvidimo naše greške, rekao je trener crveno-belih, pa dodaje:

Prihvatam svu odgovornost za izgubljena tri boda, jer su momci igrali onako kako sam im ja rekao. Ako treba da postoji odgovornost, ona je samo moja. Ne mogu da se stidim mojih momaka, mogu da budem i tužan i nezadovoljna nekim stvarima, ali nikada ne može da me bude stid. Pedeset i nešto utakmica, kroz šta smo sve prošli i kakve su nam radosti doneli, ja to ne zaboravljam i verujem u njoh. Siguran sam da ćemo svi zajedno izaći na naš pravi put, bez odustajanja i bez posustajanja, zaključio je Stanković.

On se nada i da će moći da računa na Aleksandra Kataija.

Jedan od problema je i Katai, koji je posle kovida imao probleme zdravstvene, pa se onda desio i njegov kiks. Juče na treningu, kada je malo pojačao rad je osetio malo list. To je normalno, nije problem samo što će kovid da odvoji igrače od terena nekoliko dana, već je opravak posle, ulazak u trenažni proces i ritam takmičenja jako težak, izuskuje strpljenje, volju, želju. Nama je svaki igrač bitan, pogotovo neko kao što je Katai. Imamo trening popodne, ja se nadam da ću ga imati za Midtjiland, a ako dobijemo dozvoli od doktora zbog lista ja bih računao na njega i već sutra, nada se Stanković.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznate sudbine Radonjića i Nastasića na Majorci

Srpskog fudbalera Nemanju Radonjića kroz čitavu karijeru prate turbulencije. Tako je bilo i tokom ove sezone, a izgleda da...

POVEZANE OBJAVE