STANOJEVIĆ: Naravno da nam znači kad Zvezda ne pobedi

Trener Partizana Aleksandar Stanojević izneo je očekivanja pred utakmicu koju će njegov tim igrati protiv Čukaričkog u okviru Superlige, a nezaobilazna tema bio je i poraz Zvezde od Radnika iz Surdulice.

Trener crno-belih bio je iskren.

Prirodno je da nam znači kada Zvezda ne pobedi, kao što i njima ne znači kada mi ne pobedimo. Njihov kiks nam daje još jedan impuls da idemo još jače. Ali, ne može da se dobije svaka utakmica. Nemoguće je. Mi nećemo pobediti sve do kraja, to je nemoguće. Samo što uvek kažem igračima da možemo da izgubimo, ali samo na određene načine. Može da se izgubi i izgubiće se da li zbog terena, vremena, umora, protivnika, ali naša energija mora da bude na maksimumu, da uđemo u meč tako da svi to vide, osete. Mi se ne opuštamo, ja sam uvek obazriv, poštujemo svakog protivnika. Ali, tek je 15. kolo prvenstva, jasan je bio Stanojević.

On je otkrio i da nije zadovoljan posetom na tribinama.

Imamo izuzetnu podršku, srećan sam kada su nas navijači bodrili, recimo, protiv Flore i kada nam nije išlo kako smo želeli. Ali, mislim da bi trebalo grobari da prepoznaju ovaj trenutak, da dođu u većem broju, jer smatram da smo to zaslužili po odnosu, načinu igre. Ima malo razočaranja što nismo u većem broju svi zajedno. Nismo ni pola prvenstva prošli, imamo tešku borbu pred nama, pa nam je potrebna veća i jača podrška. Mi nismo ušli u Ligu Konferencije, nego su nas navijači uneli podrškom protiv Sočija i Santa Klare. To nam i sada treba, rekao je Stanojević.

Rekao je i da će promešati karte za predstojeću utakmicu.

Uvek pravimo ekipu u odnosu na tri utakmice, tako ih vezujem. U svakom igrača imam poverenje, svaki koji je igrao nam je nešto i doneo. I sada ćemo nešto promeniti, jer smo igrali pre tri dana, sutra nas čeka teška utakmica, a o četvrtku da ne govorimo. Dosta igrača je na granici, ali moramo da izdržimo do poslednje utakmice u ovom ciklusu, istakao je trener crno-belih.

Jasno je i da na ovoj utakmici neće moći da se računa na Lazara Markovića.

Ozbiljna je povreda čim je pauzirao tri utakmice. Lazar igra pod injekcijama, sa bolovima duži period. Nije mogao više. Sada ima posebnu terapiju. Ima indicija da će biti spreman za Gent, u utorak bi trebalo da počne da trenira. Kapiten je, znači ovom timu, ušao je u dobar ritam, objasnio je Stanojević.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE