Đoković se oglasio povodom Australijan opena

Najbolji teniser planete Novak Đoković posle pauze vraća se na teren i igraće na Mastersu u Parizu. On je govorio o predstojećim izazovima do kraja godine.

-Uzbuđen sam što sam se vratio. Bila je ovo naporna i iscrpljujuća sezona. Mentalno je bilo teško. Drago mi je što sam se vratio, naporno sam trenirao proteklih nedelja. Mogu da odigram dobro i daleko da doguram. Opasno po mene bi moglo da bude to što nisam dugo igrao, rekao je Novak.

Aktuelna je priča o Australijan openu, gde postoji mogucnost da ne bi mogao da igra ako se ne vakciniše.

-Odlučiću kada vidim šta će biti konačna odluka Teniskog saveza Australije. Do tada, ne želim da pričam o tome. Kada budu rekli zvanično šta traže, tada ću se oglasiti, jasan je najbolji teniser planete.

-Cilj je da ostanem prvi na kraju godine i da odigram dobro sa reprezentacijom na Dejvis kupu,rekao je Đoković.

Govorio je i o US Openu.

-Naučio sam da se nosim sa porazima. To je prilika da naučite da napredujete. Poraz od Medvedeva stigao je i u najgorem i u najboljem trenutku istovremeno. Drago mi je što sam imao podršku publike, koju inače nisam imao. Ono što sam doživeo tamo je bilo posebno. Nisam to očekivao. Veoma sam zahvalan, bilo je drugačije nego u poslednjih 15 godina. Tog dana sam ostvario pobedu sa publikom. Važno je bilo za moje emocije. Nadam se da ću takvu energiju iskoristiti u Parizu

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real nemilosrdan protiv Baskonije na startu plejofa, Marinković solidan (VIDEO)

Košarkaši madridskog Reala savladali su u svom Vizink centru Baskoniju sa 90-74, u prvoj utakmici četvrtfinala Evrolige. Aktuelni šampion...

POVEZANE OBJAVE