Stanković zadovoljan pobedom, posebno pohvalio jednog fudbalera!

Fudbaleri Crvene zvezde rutinski su savladali u gostima Radnički 1923 rezultatom 0:3 i vratili se na pobednički kolosek nakon poraza od Radnika u prošlom kolu.

Trener crveno-belih Dejan Stanković rekao je da je zadovoljan igrom i pobedom svog tima, pohvalio je fudbalere, ali posebno istakao Njegoša Petrovića.

Drago mi je zbog pobede i momaka. Uz ovakvu publiku je sve mnogo lakše. Navijači su prepoznali momenat, dali nam vetar u leđa od prvog minuta. Svi su bili fenomenalni, drago mi je zbog Saleta (Aleksandar Katai), on nam mnogo znači za samopouzdanje, ali ja bih posebno istakao Njegoša Petrovića kog nije bilo dugo, danas je pokazao da je spreman da uvek pomogne. Odigrao je fenomenalno, izjavio je Stanković za “Arenu Sport”.

U startnu postavu Zvezdinog tima vratili su se danas Pavkov, Katai, Gajić, kao i Njegoš Petrović, kome je ovo tek peti nastup, a drugi start ove sezone u Superligi.

Zvezda naredni meč igra u okviru četvrtog kola grupne faze Lige Evrope protiv Midtjilanda na stadionu “Rajko Mitić” u četvrtak od 21 čas, a potom im sledi gostovanje Vojvodini u domaćem šampionatu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZBUNA U CRNO-BELOM TABORU: Hitan sastanak u Partizanu!?

Nakon poraza od TSC-a 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije sastaće se Upravni odbor FK Partizan, javlja MaxBet Sport.  Kako javlja...

POVEZANE OBJAVE