MERIDIAN DAJE NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI: Junajted 2.45, Sevilja 1.70, Čelsi 1.20

Liga šampiona nam se vratila, a ovaj utorak je poseban za sve ljubitelje fudbala u Srbiji, jer ćemo na terenu videti nekolicinu srpskih igrača.

U dresu Malmea gledaćemo Veljka Birmančevića, Mančester junajted predstavljaće Nemanja Matić, za Benfiku će nastupati Dejan Radonjić, dok će Sevilju predstavljati Marko Dmitrović i Nemanja Gudelj.

Sve to znači da ćemo biti prikovani za TV i uživati u novim majstorijama srpskih igrača. Naravno, uz sve to – mora se sastaviti i šampionski tiket. Preduslov za to jesu NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI, a one vas čekaju u Meridianu!

Sportska kladionica Meridian je i ovog utorka uz svoje igrače, te im za Ligu šampiona donosi vrhunsku ponudu i fantastične kvote, a onima koji bi se tek sada pridružili zajednici donosi BONUS DOBRODOŠLICE OD 500 RSD i to BEZ USLOVA!

PREUZMI BESPLATNO BONUS OD 500 RSD

Sve što je potrebno – registruj se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, preuzmi BONUS ZA ONLINE KLADJENJE i prepusti se čarima fudbala i kvota.

A, kad smo to rešili, vreme je da se posvetimo fudbalu i Ligi šampiona. Šta nas to čeka večeras?

MALME – ČELSI, DVOJKA 1.20

(Utorak, 18.45)

Briljirao je Veljko Birmančević u dresu Malmea, zaradio i poziv u reprezentaciju Srbije, ali nakon toga – golgeterska kriza. U poslednje vreme, Malme igra u vidno promenljivoj formi i jasno je da ga čeka izuzetno težak zadatak protiv londonskog tima. Tima koji je u poslednjih pet utakmica upisao četiri pobede i jedan remi. Jedna od tih pobeda jeste upravo protiv Malmea, koja je odigrana u Londonu, a „plavci“ su je dobili ubedljivim rezultatom 4:0. Da li će biti podjednako napadački raspoloženi – ostaje da vidimo, ali svakako je Čelsi favorit u ovom duelu, pa je kvota na njihovu pobedu 1.20.

ATALANTA – MANČESTER JUNAJTED, DVOJKA 2.45

(Utorak, 21.00)

Mančester junajted je, uz Barselonu, poslednjih nedelja glavna tema u evropskom fudbalu. U prethodnom duelu ova dva tima, Junajted je uspeo da dođe do velikog preokreta (3:2) i slavi na “Teatru snova”, ali su i pored pobede mnogi navijači ostali zabrinuti. S razlogom, jer je posle samo nekoliko dana usledio debakl protv Liverpula (5:0). Ne ide Mančesteru, čak ni Kristijano Ronaldo ne može sve sam, jasno je da mnogo toga zavisi od Ole Gunara Solskjera, ali baš on i jeste slaba karika. 

Uz brojne zvezde i vanserijske igrače, Ole ne uspeva da napravi rezultat kakav se očekuje i mnogi su saglasni u oceni da je vreme da napusti klupu “đavola”. Ne i on. Ole ne odustaje, ali eventualni kiks protiv Atalante bi mu se teško oprostio.

Bez obzira na sve, jasno je da je Junajted ipak glavni favorit u ovom duelu, te vam savetujemo da iskoristite kvotu 2.45 na njihovu pobedu i osigurate svoj tiket.  

PREUZMI BESPLATNO BONUS OD 500 RSD

BAJERN – BENFIKA, KEC 1.20

(Utorak, 21.00)

Srpski reprezentativac Nemanja Radonjić konačno je zatresao mrežu, ali večeras ispred sebe ima mnogo težeg rivala. U remiju protiv Vitorije (3:3), Radonjić je postigao fantastičan pogodak, a da li bi mogao da savlada i Manuela Nojera?

Borusija Menhengladbah je na svom terenu uništila Bajern iz Minhena rezultatom 5:0 i eliminisala iz Kupa Nemačke, pa je nemački gigant i te kako poljuljan. Ali, znate kako kažu – Nemci su to. Teško je zamisliti da bi Bajern mogao da veže nekoliko poraza u bilo kom takmičenju, pa je jasno da je u ovom duelu veliki favorit. U prethodnom susretu ova dva tima, Bajern je slavio ubedljivo 4:0.

Bukmejkeri Meridian daju kvotu 1.20 na pobedu Bavaraca – iskoristite je!

SEVILJA – LIL, KEC 1.70

(Utorak, 21.00)

Boje Sevilje braniće dva srpska igrača. Ili se barem nadamo da ćemo na terenu videti i Dmitrovića i Gudelja. Obe ekipe igraju u vrlo promenljivoj formi, a njihov poslednji susret završen je bez golova. Ni tabela nam ne može reći mnogo toga, jer Sevilja ima samo bod više u odnosu na Lil. Dakle, kada sve saberemo – jasno je da nas očekuje neizvestan duel i mali broj golova. Ipak, bukmejkeri Meridiana svakako prednost daju španskom timu, pa je kvota na pobedu Sevilje 1.70.

*Napomena: Kvote su podložne promenama.

NOVE IGRE U MERIDIANU:

TROSTRUKA SIGURICA – Pogodi jednu od tri kombinovane igre i tvoj par je dobitan

NAPLATI PROMAŠAJ – Kladi se bez rizika i NAPLATI PROMAŠAJ. Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije

Potrebno je da: odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30. U slučaju da su sva tri para promašena dobijaš povrat uloga.

PREUZMI BESPLATNO BONUS OD 500 RSD

Ili da – odigraš tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50. U slučaju da su sva četiri para promašena dobijaš povrat uloga.

BET BUILDER – Poveži više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a Meridian ti daje jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre

Pravila promocije: minimalan broj selekcija je 2. Važi za sistemske tikete i Turbo Cash ne važi za tikete sa Bet Builder opkladom.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poraz Međedovića na startu Madrida!

Srpski teniser Hamad Međedović nije uspeo da se plasira u drugo kolo turnira u Madridu. On je poražen od...

POVEZANE OBJAVE