NEDOVIĆ PRED GOSTOVANJE: Zvezda će biti dodatno motivisana, da okrene stvari

Košarkaše Crvene zvezde, sutra očekuje duel protiv Panatinaikosa, u okviru osmog kola Evrolige.

Dva tima imaju isti učinak, od dve pobede i pet poraza.

Zeleni iz Atine, biće zbog povrede, lišeni Nemanje Nedovića, koji je nekada nosio dres crveno belih.

On je za Mozzart sport, govorio o duelu i drugim pojedinostima.

I jedna i druga ekipa su na po dve pobede i pet poraza. Mi smo četiri utakmice odigrali u gostima i računali smo da ostvarimo tri pobede, odnosno da odbranimo domaći teren. Ali desio nam se poraz od Asvela koji je došao posle velike pobede i odlične igre protiv Efesa. Taj jedan neplanirani poraz došao je protiv ekipe koja je bila zaista dobro raspoložena i možeš samo da im čestitaš na tome i nastaviš dalje. komentarisao je srpski košarkaš.

Potom je i dodao, osvrćući se na učinak tima iz Beograda:

Zvezda je sada na četiri poraza zaredom i biće dodatno motivisana da okrene stvari. I mi i oni igramo odbranu na visokom nivou, tako da očekujem tvrdu utakmicu, gde će presuditi veći broj raspoloženih igrača u napadu. Vidim da Crvena zvezda ima malo problema u napadu kao i mi, ali rekao bih da smo ušli u bolji ritam u poslednje vreme, da smo se više upoznali, kapiramo trenerov sistem i nadam se da ćemo to moći da pretočimo na utakmicu u četvrtak.

Nedović vidi Luku Mitrovića, kao igrača koga treba zaustaviti na sutrašnjem meču:

Imaće Zvezda veliku prednost domaćeg terena. Verujem da će navijači prepoznati momenat i ispuniti halu, da će doći u velikom broju, da naprave sjajnu atmosferu. Što se tiče pojedinaca, suviše je trošiti reči na Kalinu (Nikolu Kalinića). On je najbolji i najkorisniji igrač s najviše minuta, ali ne može on sam da nas dobije. Jedan od najbitnijih, ako ne i najbitniji je Luka Mitrović. Ako uspemo da zaustavimo njegove role pod košem i proigravanja saigrača, verujem da ćemo napraviti dobar posao. Vidim da je i Ognjen Kuzmić u sjajnoj formi. Imaju dosta načina na koji mogu da nas ‘povrede’, ali nadam se da će moji saigrači biti spremni za sve što Zvezda bude servirala. – zaključuje Nedović.

Meč Crvene zvezde i Panatinaikosa, igra se sutra od 18 časova, u hali “Aleksandar Nikolić”.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE