Radonjić pred PAO: Da budemo spremni na sve, potrebna nam je podrška

Košarkaši Crvene zvezde nastavljaju svoju avanturu u Evroligi na svom terenu gde dočekuju Panatianikos.

Meč počinje u 18 časova u dvorani “Aleksandar Nikolić”. Do sada su ova dva rivala odigrali 14 mečeva i međusobni skor je 7-7.

Trener crveno-belih Dejan Radonjić neće moći da računa na Nikolu Ivanovića koji se oporavlja od koronavirusa, kao ni na Erona Vajta koji je slomio ruku u prijateljskom meču upravo sa Panatinaikosom u Minhenu.

Svesni smo da nas očekuje tećak meč protiv dobre ekipe koja je to pokazala, i koja ima kvalitet kao uostalom i sve ekipe u Evroligi. Igrama do sada pokazali da mogu da svaladaju i prvaka Evrope i to velikom razlikom.  Imaju igrače koji mogu mnogo toga na terenu i napadački i odbrambeno, moramo biti spremni na sve, na čitanje odbrana, na našu igru u odbrani kao i do sada, naravno sve ono što smo prošli uz svu problematiku koju smo imali, izostanke igrača…imaju i drugi tih problema, ali nama to jako dugo traje i nije lako. Želimo da udjemo u utakmicu sa PAO uz sav respekt, uz veliku podršku navijača, i da dužim intervalima dobre igre gradimo rezultat i dođemo do važnih bodova, rekao je Radonjić.

Obe ekipe posle sedam odigranih kola imaju skor 2-5.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OČEKIVAN RASPLET: Juventus definitivno prelomio i odlučio šta će s Alegrijem

Juventus je osvojio Kup Italije pobedom u finalu protiv Atalante 1:0. Jedini pogodak na susretu delo je srpskog napadača...

POVEZANE OBJAVE