Skols opleo po Francuzu: Praviće gluposti i sa 35 godina!

Nekadašnji fudbaler Mančester junajteda Pol Skols izjavio je u intervjuu za “BT Sport” da Pol Pogba nije odigrao na nivou ni poslednji meč protiv Atalante u Ligi šampiona, koji je završen nerešeno rezultatom 2:2.

Skols je poručio da je Pogba neozbiljan u trenucima kada bi trebalo da važi za iskusnog fudbalera i da ne može da igra na visokom nivou, ukoliko u svom okuruženju nema sjajne fudbalere.

-Pogba je na svom nivou samo kada uz sebe ima sjajne igrače koji mogu da prikriju njegove nedostatke. Kada se setite Juventusa u kome je bio briljantan i iz kojeg smo ga zato i doveli, setite se i da je oko sebe imao Pirla, Kjelinija, Bonućija, Bufona. Imao je i agresivnog trenera. Njemu će takvo okruženje trebati i kada bude imao 35 godina, poručio je legendarni fudbaler Junajteda. On je dodao da će Francuz uvek praviti gluposti, finte i zabavljati ljude.

On je veoma iskusan igrač, ali je jedan od onih igrača koji će i sa 35 praviti gluposti. Njegov najveći problem je koncentracija, često odluta tokom utakmice, zaključio je Skols.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE