Stanković pred Midtjiland: Nema kalkulacija, protiv takvih ekipa se ne igra na remi!

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak od 21 čas dočekuju ekipu Midtjilanda, u okviru četvrtog kola grupne faze Lige Evrope.

Trener crveno-belih Dejan Stanković rekao je pred ovaj meč da očekuju sličnu utakmicu kao i u Danskoj, ali da Zvezda ide na pobedu i da će prednost biti domaći teren.

-Svaka utakmica nosi svoje, gledaćemo da je predvidimo i da je pripremimo do sitnih detalja. Oni su brzi i to ćemo morati da limitiramo. Posle toga dolaze dueli, moraćemo da izlazimo kao pobednici. Moraćemo svi zajedno da pretrčimo koji metar više. Zajedno smo odigrali mnogo utakmica, znamo gde su naše vrline i gde su naše mane. Očekujem sličnu utakmicu kao u Danskoj, ali igramo kod kuće i to odmah menja nešto, rekao je Stanković.

On je dodao da neće biti kalkulacija i da ne razmišljaju o bodu.

Utakmica kod njih je bila dobra i takmičarska. Oni su mlada i dobro postavljena ekipa. Sad igramo kod kuće, pred našom publikom, imamo mogućnost da obezbedimo sebi proleće u Evropi. To kažem, jer znam koga imamo sutra na raspologanju i ko će sutra istrčati na teren. Imamo šansu da ispišemo nove stranice istorije. Protiv ekipe kao što je Midtjiland ne možeš da ideš na remi. Kalkulacije nam nisu potrebne na našem stadionu jer možemo da se pogubimo u tim kalkulacijama, istakao je Stanković.

U duelu koji se odigrao u Danskoj pre desetak dana bilo je nerešeno 1:1. Zvezda je trenutno prva u grupi sa sedam bodova i ima bod više od Brage, koja je na drugom mestu. Midtjiland je treći sa dva osvojena boda, a Ludogorec poslednji sa jednim bodom.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Gocić pred Crvenu zvezdu: Respekt i priprema za Ligu šampiona!

Derbi meč poslednjeg kola ligaškog dela domaćeg vaterpolo šampionata igra se na bazenu SC "11. april" u subotu od...

POVEZANE OBJAVE