GENT – PARTIZAN: Mogući sastav Partizana!

Fudbaleri Partizana danas od 19:45h igraju utakmicu četvrtog kola Lige konferencija protiv belgijskog Genta u gostima. Crno-beli će na ovom susretu biti bez pomoći svog trenera Aleksandra Stanojevića, koji zbog crvenog kartona neće moći sa klupe da predvodi svoj tim.

Partizan je u velikim problemim pred ovaj susret

– Imamo pregršt kadrovskih problema. Zdjelar je povređen, Holender je takođe van stroja, Marković je pokušao da trenira, ali nije spreman, kao ni Šćekić. Veoma smo oslabljeni, dva zadnja vezna nisu u prilici da igraju – rekao je Stanojević i dodao

– Imamo još Lolu od igrača sa defanzivnim karakteristikama. Ostali igrači iz veznog reda su mahom ofanzivnih karakteristika, ali svi fudbaleri su u ritmu. Ima raznih opcija, nameću se alternativna rešenja sa Nathom i Pantićem, ali da ne otkrivam karte.


Oslabljeni crno beli bi trebalo da nastupe u sledećem sastavu:

Veruje se da bi na golu trebalo da bude mladi Popović, desni bek biće pokriće Miljković, levi Urošević, štoperski tandem činiće Vujačić i Saničanin. Tandem zadnjih vezni, zbog problema sa povredama bi trebalo da budu Jojić i Natho. Na desnom krilu bi trebalo je Jović, iza napadača bićePantić, na levom krilu Menig i u samom špicu Rikardo.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bivši fudbaler Zvezde het-trikom vodi tim ka tituli (VIDEO)

Veoma uzbudljiva šampionska trka vodi se u fudbalskom prvenstvu Crne Gore, gde je Dečić nedavno došao do prednosti, koju...

POVEZANE OBJAVE