Liga Evrope: Napoli pregazio Legiju, Ajntraht u finišu srušio Olimpijakos, pet remija! (VIDEO)

Fudbaleri Napolija ubedljivo su savladali Legiju u gostima rezultatom 1:4, Ajntraht Frankfurt je pobedio Olimpijakos u Atini rezultatom 1:2, a remizirali su Brondbi – Rendžers (1:1), Galatasaraj – Lokomotiva Moskva (1:1), Genk – Vest hem (2:2), Monako – PSV (0:0), Real Sosijedad – Šturm Grac (1:1), u utakmicama četvrtog kola Lige Evrope.

Napoli je gubio na poluvremenu, a Legija je sačuvala prednost iz 10. minuta kada je pogodio Emreli, na asistenciju Mladenovića.

Ipak, u drugom poluvremenu Napoli je izjednačio golom Zjelinskog sa bele tačke u 51. minutu. U 75. minutu dosuđen je još jedan penal za goste, a ovaj put je siguran bio Mertens. Samo četiri minuta kasnije Lozano je pogodio za veliku prednost Napolija od 1:3, a konačan rezultat postavio je Ounas u 90. minutu.

Olimpijakos je poveo protiv Ajntrahta već u 12. minutu golom El Arabija, ali radost domaćih je trajala svega pet minuta, kada je poravnao Kamada. Ovja rezultat ostao je sve do samog finiša meča i činilo se da će timovi podeliti bodove. Ipak, u nadoknadi vremena pogodak je postigao Hauge i doneo sva tri boda Ajntrahtu.

Lion je savladao Spartu Prag ubedljivim rezultatom 3:0, a sva tri gola viđena su u drugom poluvremenu. Dvostruki strelac je bio Slimani, a Ekambi je potvrdio pobedu u nadoknadi vremena.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

FINALE PRE FINALA: Poznati parofi polufinala Kupa Srbije

Voljom žreba u polufinalu Kupa Srbije sastaće se Crvena zvezda i Partizan, odnosno Radnički 1923 i Vojvodina. Žreb je odlučio da...

POVEZANE OBJAVE