NBA: Pobeda Marjanovića, poraz za Bogdana i Jokića

Košarkaši Denvera izgubili su od Memfisa rezultatom 108:106. Nikola Jokić je igrao sjajno i meč je završio sa 34 poena i 11 skokova, ali je u poslednjoj sekundi promašio šut za produžetak.

U ekipi Memfisa najefikasniji je bio Džekson sa 22 postignuta poena, Morant je imao 18, a odmah iza njih bili su Dezmond Bejn i Kajl Anderson sa po 16,

U Denveru uz Jokića najefikasnij je bio Barton sa 26 poena. Memfis ima skor od 5 pobeda i 3 poraza, dok je Denver na skoru 4 pobeda i 4 poraza.

Ekipa Dalasa savlada je San Antonio, rezultatom 109:108, uz dobre partije Luke Dončića i Bobana Marjanovića.

Za 15 minuta koliko je vremena proveo na parketu Marjanović je postigao 17 poena i imao pet skokova. Najbolji u njegovoj ekipi bio je Džejlen Branson sa 31 poenom dok je Luka Dončić ubacio 23. U redovima San Antonia najefikasnije je bio Dežonte Marej sa 23 poena.

Dalas ima skor od 5 pobeda i 3 poraza, dok je San Antonio zabeležio dve pobede i šest poraza.

Bruklin je pobedio Atlantu rezultatom 117:108. Netsi su meč prelomili u trećoj deonici, a na utakmici su ukupno 22 trojke.

Najbolji je bio Kevin Durent, sa 32 poena, Džo Haris je imao 19 poena dok je Džejms Harden dodao 16 poena.

Kod Atelante najbolji je bio Hanter sa 26 poena, Tre Jang je dao 21 poen, Danilo Galinari je ubacio 16. Bivši košarkaš Partizana Bogdan Bogdanović je meč završio sa 8 poena .

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

  • KLJUČNE REČI
  • NBA

Najnovije vesti

IGRA I NA MADRIDSKOJ ŠLJACI: Nadal objavio važne vesti pred početak turnira

Nakon turnira u Brizbejnu početkom godine, Rafael Nadal se vratio tenisu na takmičenju u Barseloni. Posle pobede nad Flaviom Kobolijem,...

POVEZANE OBJAVE