Radonjić nakon velike pobede: Uradili smo više od realnog!

Košarkaši Crvene zvezde ubedljivo su savladali Panatinaikos na svom parketu rezultatom 81:48, u osmom kolu Evrolige.

Trener crveno-belih Dejan Radonjić rekao je nakon utakmice da je njegov tim odigrao više nego dobru utakmicu, s obzirom na sve okolnosti.

-Pre svega, ostvarili smo važnu pobedu posle nekoliko uzastopnih poraza. Još je važniji način kako smo odigrali večeras. Na oba kraja terena jako dobro, ali nema prostora za razmišljanje o tome, već moramo da se okrenemo sledećoj utakmici. S obzirom na sve, mi smo uradili mnogo, mnogo više nego što je realno. Sa svim problemima koje imamo i koji traju. Mi smo uradili baš mnogo više od realnog. Ovo nije najbolja utakmica Zvezde, ali jeste jedna od najboljih, izjavio je Radonjić.

On je dodao da je zadovoljna ovom pobedom, ali da nema vremena za slavlje jer se okreću narednom meču u okviru ABA lige.

-Sasvim je jasno da posle ovako dobro odigrane utakmice, gde smo uradili stvarno mnogo toga dobrog, gde nemam čak ni prostor da nešto zamerim, normalno je da sam zadovoljan. Nema prostora za drugačije razmišljanje, ali svakako moramo da se okrenemo sledećoj utakmici. U Zadru takođe moramo da odigramo dobro, a posle nas čekaju nove obaveze u ritmu kakav jeste. Zato treba biti oprezan sa analizama svega, pogotovo posle toga što smo odigrali 11 utakmica u 27 dana, poručio je Radonjić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poraz u prvom kolu: Srbija poražena od Dominikanske Republike

Odbojkašice Srbije izgubile suu Rio de Žaneiru od Dominikanske Republike sa 1:3 (18:25, 17:25, 25:21, 20:25) u prvom meču...

POVEZANE OBJAVE