Trener Mitjilanda: Moramo da pobedimo

Pre dve nedelje u Danskoj Zvezda i Mitjliland su podelili bodove, rezultat je bio 1;1. Mitjilendima pet bodova manje od Zvezde, tako da eventualnim porazom izgubili bi šanse za prolazak dalje.

Medijima su se obratio trener Bo Henriksen

-Nema druge opcije, moramo da pobedimo. Pred nama je ključan meč u borbi za nastavak takmičenja. To znači da moramo da napadnemo, ali i da budemo pametni, rekao je Henriksen.

-Imamo osećaj da smo zaslužili više iz prve utakmice posle dobrog nastupa kod kuće. Ovde dolazimo puni poštovanja za Crvenu zvezdu. Znamo da ima dobar tim, prvi u grupi, sa puno iskusnih igrača. U situaciji smo u kojoj nam je potrebna pobeda. Naravno da ćemo učiniti sve što je u našoj moći. Svaki susret je posebna priča i nadam se da ćemo biti u poziciji da stvorimo prednost i pokažemo da smo bolji tim.

Atmosfera na stadonu Zvezde je strastvena

-Zbog takvih stvarih se fudbal i igra. Zadovoljstvo je doći u sredinu u kojoj su ljudi strastveni i vole da izraze svoja osećanja u dobroj atmosferi. To daje dodatnu energiju i našim igračima i pomaže im da se prilagode i napreduju, zaključio je Henriksen.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Sjajne vesti za Real pred meč sa Bajernom!

Kako je danas izjavio trener Reala Karlo Anćeloti, golman Real Madrida Tibo Kurtoa, odsutan sa terena više od osam...

POVEZANE OBJAVE