Kapiten Mitjilanda: Na kraju je mogla da bude i veća razlika

Mitjiland je pobedio Zvezdu u Beogradu rezultatom 1:0, a kapiten gostiju Erik Svijačenko smatra da je rezultat mogao biti veci od ovog. Oni su pobedom protiv Crvene zvezde u Beogradu ostali u trci za plasman u narednu fazu Lige Evrope. 

 -Ceo tim je odigrao sjajan meč po katastrofalnom terenu. Svi su dali veliki doprinos ovom rezultatu. Moglo je na kraju da bude, 4:0 ili 5:0 ako gledamo šanse koje smo imali. Važno je da smo napravili korak kao jednoj od prva dva mesta u grupi, rekao je kapiten Mitjilanda

Trener Bo Henriksen bio je zadovoljan pobedom svog tima

– Crveni karton je promenio meč, to je logično. U takvom stanju je definisao meč. Nije lako igrati sa desetoricom, a mi smo bili dobri u takvoj situaciji – rekao je Henriksen, koji smatra da njegova ekipa može i na proleće da igra u Ligi Evrope:

– Sve je otvoreno. Imamo šansu da prođemo dalje. Sve je u našim rukama. Zvezda i Braga su ozbiljni timovi, ali mi se sada pitamo.

Na kraju je upitan da prokomentariše suđenje.

– Nisam video ceo meč. Sudija je dao sve od sebe, moramo da verujemo da je želeo sve najbolje. I mi smo u Danskoj imali primedbe na suđenje, ali verujem da nije imao lošu nameru, zaključio je Henriksen.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE