Luka Mitrović posle istorijske pobede: Konačno smo pronašli napadački ritam!

Košarkaši Crvene zvezde ubedljivo su sinoć savladali Panatinaikos rezultatom 81:48 na svom parketu, u osmom kolu Evrolige.

Ovo je crveno-belim najubedljivija pobeda u Evroligi, a istovremeno su naneli najteži poraz ekipi iz Atine.

Luka Mitrović sinoć je odigrao još jedan dobar meč, a zabeležio je osam poena, uz tri skoka i tri asistencije. On je izjavio da je dobro što su konačno od samog starta krenuli napadačkim ritmom.

-Posle duže vremena smo uspeli da nađemo napadački ritam od samog starta. U tome nam je mnogo pomogla i dobra odbrana koju smo igrali gotovo tokom svih 40 minuta. Praktično smo Panatinaikosu poene, naročito u prvom poluvremenu, dozvoljavali iz naših grešaka i omogućavali mu da iz kontri postiže poene. Možemo da budemo zadovoljni. Ko god je bio na terenu dao je veliki doprinos i definitivno nam je bila potrebna jedna ovakva utakmica, da skinemo sa leđa teret koji smo nosili prethodnih par nedelja, istakao je Mitrović.

Mitrović je dodao da nema mnogo vremena za pripremu niti za “padanje u trans nakon ovakvog meča”, budući da ih već u nedelju očekuje duel protiv Zadra, u okviru sedmog kola regionalne ABA lige.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POČEO KLS: Borac u trileru savladao Spartak

Počeo je plej-of u okviru KLS-a, a takmičenje je otvorila utakmica u Čačku iizmeđu Borca i Spartaka. Učesnik ABA lige...

POVEZANE OBJAVE