Da li je Pep potpisao otkaz Solskjeru?

Fudbaleri Mančester juanjteda poraženi su od Mančester sitija u gradskom derbiju na “Old trafordu” rezultatom 0:2 i tako nastavili seriju loših rezultata.

Pitanje je da li će trener “Crvenih đavola” Ole Gunar Solskjer i ovog puta “preživeti”, to jeste ostati na klupi Junajteda. Nakon meča Solskjer je rekao da je izuzetno nezadovoljan, ali da moraju zajedno da se izdignu i prevaziđu krizu.

-Teško je reći bilo šta. Nedovoljno dobro sa naše strane, i to traje. Stalno stojim ovde i govorim kako moramo bolje, ali sad je vreme da manje pričamo, a više radimo. David nas je spasavao u prvom poluvremenu, a onda smo u finišu primili i drugi pogodak. Moramo da se izdignemo i ponovo zaličimo na sebe, na ono kakvi smo bili na kraju prošle i početku ove sezone. U teškom smo trenutku, ali ovo definitivno nije Junajted kakav želimo da vidimo, istakao je Solskjer.

Junajted je trenutno šesti na tabeli i ima 17 bodova, a u narednom kolu gostuju ekipi Votforda 20. novebmra. Ipak, do tog meča ima još vremena, budući da sledi reprezentativna pauza, a pitanje je da li će Solskjer predvoditi “Crvene đavole” u tom meču.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE