STOJKOVIĆ PRED PORTUGAL: Bela zastava ne postoji

Selektor Fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković, obelodanio je spisak igrača za mečeve sa Katarom i Portugalom.

Nakon prijateljskog duela, sa domaćinom Mundijala 2022. godine, Orlove očekuje bitka za direktan plasman na ovo takmičenje.

Portugalci imaju neodigrani meč sa Republikom Irskom, i bod manje od Srbije.

Selektor Srbije, samouveren je pred ovaj meč:

Ne menja se ništa u pripremi utakmice niti nas ne interesuje s kime igramo. Zanima nas samo kako se ponašamo na terenu i kako da odigramo najbolje što možemo. Znamo protiv koga igtamo, ali ne menja ništa u odnosu na to kako želimo da izgledamo. Bela zastava ne postoji idemo da napadamo i pobedimo. – rekao je Piksi, i dodao:

Dovoljno je vremena prošlo da možemo da damo komentar. Možemo biti zadovoljni igrom i ponašanjem i bodovima koje imamo. Jedan pozitivan momenat reprezentacije. Zadovoljni smo, ali posao nije završen. Mediji, javnost  će dati pozitivnu ocenu za ono do sada, a to je važno jer nam podrška treba. Generalno pozitivno je sve.

O eventualnom plasmanu u Katar, Stojković je rekao:

Cilj je da se ode u Katar na Mundijal, naša želja, to je zadatak. I ako se ne ode to nije tragedija. U sportu ne postoje tragedije, samo nesreće. A to da ćemo u Portugalu da odigramo hrabro, borbveno, to nemojte da sumnjate. Da li ćemo pobediti, izgubiti ili remizirati ne znam, ali ćemo biti pravi.

Srbija 11. Novembra, od 18 časova, dočekuje Katar, a tri dana kasnije, igra protiv Portugala od 20:45.

Foto: FSS

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA liga donela odluku: On je najbolji trener elitnog takmičenja

Trener košarkaša Oklahome Mark Dagnolt proglašen je za najboljeg trenera u NBA ligi, objavilo je to takmičenje. Dagnolt je predvodio...

POVEZANE OBJAVE