Petrić spasio Proleter: Podela bodova u Humskoj

Fudbaleri Partizana i Proletera igrali su bez pobednika u 16.kolu Super lige Srbije, rezultat je bio 0:0. Junak gostiju je svakako golman Petrić koji je odbranio penal Rikardu.

Partizan je delovao dosta umorno na ovoj utakmici, koja se igrala po velikoj magli. Proleter je prvi imao prilku, ali je Popović dobro odbranio. U 7. minutu Rikardo uspeo uputi šut, ali nije bio opasan po gol gostiju. Monotiju je razbioJović kada je uputio udarac u 28. minutu ali Petrić je i to odbranio.

Drugo poluvreme obelezila je magla u Humskoj i pravila velike probleme i jednom i drugom timu. Stanojević je u drugom delu odmah ubacio Meniga, Uroševića i Terzića, a Partizan je sve vise napadao. Rikardo je imao dve šanse, Marković jednu, ali bez uspeha. U 68. minutu bio je penal za Partizan nakon igranja rukom. Rikardo je izveo penal, i postao tragičar meča jer mu je Petrić opetodbranio udarac. 

Partizan je i dalje napadao ali bez uspeha. Ređale su se šanse, Vujačića, pa Miletića, zatim i Pantića, ali sve je branio sjajni Petrić.

Definitivno, ovo je veče Nikole Petrića

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BILI NADOMAK KAPITALNOG BREJKA: Gostuje Zvezda, SC pušta karte u prodaju

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet pobedili su Studentski centar u prvom meču četvrtfinala ABA lige. Nisu do trijumfa došli lako, već...

POVEZANE OBJAVE