PODELA BODOVA U MILANSKOM DERBIJU: Dva penala i autogol obeležili utakmicu

Fudbaleri Milana i Intera podelili su bodove u velikom derbiju Serije A, rezultat je bio 1:1. Inter je ovim ishodom propustio priliku da se primakne vrhu tabele, pa za Napolijem i Milanom zaostaje sedam bodova.

Prvi do vođstva je stigao Inter, golom Hakana Čalhanoglua sa penala u 11. minutu utakmice. Navijace Milana razbesnela je proslava Hakana, koji nije pokazao poštovanje prema svom nekadasnjem klubu.

Samo šest minuta kasnije Milan je stigao do izjednačenja. Auto-gol je postigao De vrij, posle centaršuta Tonalija. U 27. minutu dosuđen još jedan penal za Inter, ali Lautaro Martinez nije uspeo da savlada Tatarušanua.

U drugom poluvremenu nije bilo toliko prilika, a vredno pomena je prilika Ibrahimovića u 82. minutu, kada je iz slobodnog udarca sjajno suitrao i namučio golmana Handanovića. Pred kraj dobru priliku je imao Aleksis Salemakers, ali je pogodio i stativu.

U sledećem kolu Milan gostuje u Firenci, dok Inter dočekuje Napoli.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Vildosa pred Makabi: Idemo u Beograd da pobedimo

Košarkaš Panatinaikosa Luka Vildosa veruje u pobedu svog tima protiv Makabija u trećem meču četvrtfinala Evrolige. Rezultat je 1-1 u...

POVEZANE OBJAVE