Sudijski ekspert se oglasio: Evo da li je bio penal za Zvezdu

Posle ovog kola, dosta je bilo posla za sudijskog eksperta Zdravko Jokića, naročito jer je na utakmicama Crvene zvezde i Partizan bilo dve sporne situacije!

Prva, sudija Miloš Milanović nije svirao penal za Zvezdu protiv Vojvodine, kada je Topić udario Aleksandra Dragovića u kaznenom prostoru, posle odluke iz VAR sobe.  Odmah posle toga je stigla reackija iz Zvezde, dok je u Humskoj dosuđen penal za Partizan protiv Proletera.

Kada je reč o utakmici Vojvodine i Zvezde, Jokić smatra da je arbitar Milanović trebalo da pokaže na penal

– Teška situacija, položaj sudije u odnosu na kaciju je bio dobar i odmahnuo je rukom. VAR sa sigurnošću nije moga da utvrdi da li je kontakt postojao. Moj utisak je da je sudija trebalo da dosudi faul, jer đon ide na glavu. Da je dosudio prekršaj, VAR ne bi mogao da se meša u odluku. Uživo gledano, mogao je da bude penal – rekao je Jokić za TV Arena sport.

U Humskoj, Partizan je dobio najstrožu kaznu u magli, jer je Pavle Tomić svirao igranje rukom defanzivca Proletera u kaznenom prostoru.

– Ja ovde teško mogu da vidim, igrač nema raširene ruke i teško je ovde proceniti. Da imamo kameru iza gola, to bi onda bilo drugačije, rekao je Jokić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NAKON PORAZA OD NOVOSAĐANA: Rade Bogdanović imao poruku za Partizan

Fudbaleri Partizana izgubili su od Vojvodine 3:2 u 3. kolu plej-ofa Superlige Srbije. Crvena zvezda je overila titulu, a crno-belima...

POVEZANE OBJAVE