BOMBA IZ ĐENOVE: Ševčenko na Marasi dovodi zvezdu Čelsija!

Novi trener Đenove, Andrej Ševčenko navodno je kontaktirao svoj bivši klub Čelsi, kako bi se raspitao o mogućnosti dovođenja Kristijana Pulišića (23).

Đenova je trenutno na 17. poziciji Serije A, ali su klupski čelnici legendarnom Ukrajincu obećali znatnu financijsku injekciju za pojačanja u zimskom prelaznom roku.

Pulišić se tek vratio nakon teške povrede zgloba zbog koje je od početka augusta van terena. Njegov petominutni nastup u remiju Čelsija kod kuće 1-1 protiv Barnlija bio je njegov prvi nastup u Premijer ligi nakon prvog kola sezone, gde je bio strelac u domaćoj pobjedi 3-0 protiv Cristal Palasa.

Secolo XIX Đenova tvrdi da je za bivšu zvezdu Borusije Dortmunda jako “zagrejan” Ševčenko koji će ga svim silama pokušati dovesti na stadion Marasi već ove zime i to na minimalno šestomesečnu pozajmicu, a po mogućnosti i na duži period.

Popularni ‘ševa’ veruje da će mladi Amerikanac pristati na njegovu ponudu jer bi u Đenovi dobio važnu ulogu i dobru minutažu koja bi mu pomogla u pripremi za Svetsko prvenstvo u Kataru sledeće godine.

Pulišić je u januaru 2019. potpisao za Čelsi u transferu vrednom neverovatnih 64 miliona evra.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE