ČOVIĆ ODUŠEVIO DELIJE: Stiže još pojačanja

Košarkaši Crvene zvezde, juče su angažovali Stefana Markovića, kao novog organizatora igre.

Sa crveno belima, potpisao je ugovor do sezone, 2022/2023.

Predsednik kluba sa Malog Kalemegdana, Nebojša Čović, gostujući u emisiji “Fokus”, na B92, govorio je da ovo nije kraj, što se tiče promena u igračkom kadru.

Nije poslednje pojačanje, s tim da je tu rezerva jer o njima isključivo odlučuje stručni štab. Naše je da obezbedimo ono što nam traži… Razmišljamo o kombo šuteru i centru. – rekao je on.

Na to se nadovezala, i priča o finansijama:

Novca nema, ali probaćemo da ga nađemo. Možda imamo i mi neke kompanije kako da pomognu… Ne znam šta bih radio da imamo budžet od 10 miliona evra, gotovo bih svake godine bio na Fajnal foru. To se nekim našim klubovima događalo u vremenima kada Zvezda nije imala nijednog sponzora. Možemo da budemo sportski rivali i da se borimo, ali ovde nas je odavno napustio fer plej.

Pozvao je navijače na mobilizaciju, i otkrio, kakav će biti njegov status u rukovodstvu Crvene zvezde:

Sve zbog zdravlja. Imao sam nervozu baš sinoć na sportskom planu i odjednom mi je pritisak skočio sa 180 na 120. Doktori mi kažu da sam visokorizičan. Želim sve da izmerim i donesem odluku. Da vidim mogu li sve da ispratim na finansijskom i sportskom planu. Cilj su tri trofeja… Svakako ću uvek biti uz Zvezdu da pomognem, na ovaj ili onaj način. – zaključio je Čović.

Zvezda, u Evroligi, u četvrtak dočekuje ekipu Asvela, dok se u nedelju igra večiti derbi u ABA ligi.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

IGRAČ PAO JASAN: Čista blokada Lesora, Nibo je gazio liniju!

Košarkaši Makabija poveli su sa 2:1 u plej-of seriji Evrolige protiv Panatinaikosa. U beogradskoj hali "Aleksandar Nikolić" slavili su sa...

POVEZANE OBJAVE