FIBA LŠ: Sjajni Embaje nije sprečio katastrofu Karšijake

U duelu timova iz dve najjače evropske košarkaške lige, u okviru 4. kola grupne faze Fibine Lige šampiona, košarkaši Manrese ubedljivo su na svom parketu savladali Pinar Karšijaku, 88-69.

Nakon ujednačenog većeg dela prvog poluvremena, španski tim je u finišu prve polovine utakmice počeo da uvećava prednost, pa je na veliki odmor vodio sa 42-35.

U trećem periodu je uspeo da održi prednost koja je uvek bila na granici dvocifrene i jednocifrene, ali su u poslednjem delu meča goste definitivno ostavili bez šanse, sve do konačnih +19, što je ujedno i najveća razlika na utakmici.

Gostima nije bila dovoljna fenomenalna partija Embajea , koji je postigao čak 28 poena, a upisao je i 7 skokova. U redovima pobednika, Tomason je zabeležio 21 poen, uz 6 skokova i 3 asistencije, dok je Bako utakmicu završio sa dabl-dabl učinkom od 20 poena i 11 skokova, na šta je dodao još i 3 asistencije.

Manresa je trenutno 1. u grupi B Lige šampiona i bez poraza je, dok je Manresa na drugom mestu sa po dve pobede i poraza.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Sadik ponovo oblači crno-beli dres?

Kako prenosi španski “Mas Fichajes“, fudbalski klub Njukasl želi u svoje redove nekadašanjeg fudbalera Partizana Umara Sadika. Oni javljaju da...

POVEZANE OBJAVE