Jokić IZGUBIO KONTROLU: Pogledajte kako je zaradio isključenje (VIDEO)

Nikola Jokić je igrao sjajno u pobedi Denvera nad Majamijem. Nikola je ostvario tripl dabl i bio je najbolji u pobedi svog Denvera. On je u jednom trenutku izgubio kontrolu, kada ga je Moris oštrijim faulom zaustavio, to je toliko iznerviralo Jokića, da ga je ovaj gurnuo svom snagom.

 Srpski igrač je isključen, a verovatno mu sledi i suspenzija.

Jokić je sa tripl-dabl učinkom predvodio Denver do pobede rezultatom 113:96. Imao je 25 poena, 15 skokova i 10 asistencija.

Nikola se posle utakmice pokajao zbog tog poteza

– Osećam se loše, nisam trebao onako da reagujem. Ali to je sve bilo u žaru borbe, u toku meča. On je mene udario, mislim da je to bio prljav faul i morao sam da se zaštitim. Na kraju se desilo to što se desilo, ali, ponavljam, nije trebalo tako da reagujem. Samo sam želeo da se zaštitim. Bio je to adrenalinski momenat, reakcija na sve što je prethodilo tome. I dalje smatram da je to bio njegov prljav faul. Tokom celog meča vođena je žestoka borba, ali i u svoj toj agresivnosti opet možeš da igraš u duhu fer-pleja. Kada sam izašao napolje, neko mi je pokazao snimak. I jako sam se loše osećao, osećam se i sada, kada sam video udarac u njegovu glavu, rekao je Nikola

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE