MERIDIAN DAJE NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI: Reksam 2.05, Portugal 1.40, Slovačka 2.20

Sportska kladionica Meridian rešila je i ove nedelje da predstojeće fudbalske dane učini još zanimljivijim i da sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svetu i online kladjenja časti fantastičnim bonusom.

Dakle, reprezentativna pauza je u toku, ali to ne znači da nema kvalitetnog fudbala, pa čak i u nekim nižim ligama. Samo oni najiskusniji znaju u kom grmu leži zec i da engleski niželigaši često budu ključ dobitnih tiketa.

A, pre nego što sastavite tiket – PREUZMITE BONUS DOBRODOŠLICE U MERIDIANU!

Dakle, sve što je potrebno – registrujte se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji i PREUZMITE BONUS ZA ONLINE KLADJENJE KOJI IZNOSI 500 RSD!

PREUZMI BONUS OD 500 RSD ZA ONLINE KLADJENJE

Dobro ste pročitali – samo jedan korak deli vas do fantastičnog bonusa koji možete iskoristiti da sastavite današnji tiket i uz malo sreće postanete milioner!

Sada kada je keš vaš, na redu je tiket, pa evo nekoliko predloga…

Kao što smo rekli, ovog utorka čekaju nas zanimljive utakmice nižih liga u Engleskoj, koje doduše po kvalitetu, uopšte nisu “niske“.

Aldershot – Wrexham, dvojka 2.05

Chesterfield – Weymouth, kec 1.40

Stocport – Bromley, kec 2.00

PREUZMI BONUS OD 500 RSD ZA ONLINE KLADJENJE

Naravno, nećemo zaboraviti ni reprezentacije. Kao što smo rekli, u toku su kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, a u njima će se takmičiti i naši “Orlovi“.

Slovačka – Slovenija, kec 2.20

Irska – Portugal, dvojka 1.40

Rusija – Kipar, kec 1.20

Rumunija – Island, kec 1.60

U svakom slučaju, utakmica je na pretek, a za koju ćete se opredeliti – na vama je. Ono što je važno jeste da je kladionica Meridian stvorila IDEALNE uslove za online kladjenje – iskoristite ih!

NOVE IGRE U MERIDIANU:

TROSTRUKA SIGURICA – Pogodi jednu od tri kombinovane igre i tvoj par je dobitan

NAPLATI PROMAŠAJ – Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije

Potrebno je da: odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30. U slučaju da su sva tri para promašena dobijaš povrat uloga.

PREUZMI BONUS OD 500 RSD ZA ONLINE KLADJENJE

Ili da – odigraš tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50. U slučaju da su sva četiri para promašena dobijaš povrat uloga.

BET BUILDER – Poveži više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a Meridian ti daje jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre

Pravila promocije: minimalan broj selekcija je 2. Važi za sistemske tikete i Turbo Cash ne važi za tikete sa Bet Builder opkladom.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OSTAĆE UPAMĆENO: Zvezda Lejkersa u neočekivanom izdanju tokom utakmice (VIDEO)

Košarkaši Denvera pobedili su LA Lejkerse sa 112:105 na gostujućem terenu u NBA plej-ofu. Poveli sa 3:0 i već u...

POVEZANE OBJAVE