PROBLEMI: Novi Pazar pred izbacivanjem iz KLS

Košarkaški klub iz Novog Pazara nalazi se u velikim problemima. Naime, košarkaška liga Srbije donela je odluku da oduzme Novom Pazaru dozvolu za učešće u takmičenju. Kako se navodi razlog za to su neisplaćena dugovanja.

Glavni problem su dugovanja prema bivšem treneru Oliveru Popoviću, a Pazarci nisu isplatili 4.067 evra što je treća rata postignutog dogovora.

U saopštenju stoji:

Oduzima se dozvola Novom Pazaru za sezonu za učešće u takmičenju KLS u takmičarskoj sezoni 2021-2022 po odluci UO KSS br. 643/2 od 06.09.2021. godine.

Uvidom u dokumentaciju, te dostupne i relevantne baze podataka, Komisija je utvrdila sledeće:

– OKK Novi Pazar ima dospela i neizmirena dugovanja prema gospodinu Oliveru Popoviću po osnovu pravosnažnih presuda Stalne sportske arbitraže Olimpijskog komiteta Srbije

– OKK Novi Pazar po sporazumu o isplati dugovanja sa gospodinom Oliverom Popovićem nije ispunio obavezu plaćanja treće rate postignutog sporazuma koja je dospela dana 05.10.2021. godine u iznosu od 4.067,65 evra u dinarskoj protivvrednosti.

Navodi se u saopštenju košarkaškog saveza.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

LŠ: Borusija brani minimalac u Parizu (VIDEO)

U prvom meču drugog polufinalnog duela u Ligi šampiona, fudbaleri Borusije Dortmund su savladali na Vestfalenu PSŽ 1:0. Jedini gol...

POVEZANE OBJAVE