‘Bacio je igrače pod autobus’: Žoze Murinjo dobija otkaz u Romi do Nove godine?!

Roma je pod trenerskom palicom Žozea Murinja u velikoj rezultatskoj krizi. U zadnjih sedam utakmica samo je jednom slavila.

Gazeta delo Sport donosi veliku priču o problemima sa Murinjom i fudbalerima ‘Vučice’. Sve je navodno izmaklo kontroli pre dve nedelje kada im je norveški Bodo Glimt zadao jedan od najtežih poraza u istoriji deklasiravši ih 6:1.

Murinjo je nakon poraza od Norvežana kazao kako sada svi mogu videti zašto postoje igrači koji igraju i oni koji ne igraju. Gazetta piše kako je Portugalac “bacio igrače pod autobus”, a da se nekolicini igrača nije svideo tretman njihovih klupskih kolega.

Svlačionica je ponašanjem Murinja destabilizovana i u njoj više nema osmeha, ističe Gazetta. Čelnici kluba mu navodno i dalje čvrsto stoje iza leđa i ispuniće mu želju te se aktivirati u zimskom prelaznom roku.

Međutim, Roma će morati da prodaje kako bi joj budžet podneo dolazne transfere, a to će biti jako teško na trenutnom tržištu. Za Romu je važna stavka razvoj mladih fudbalera kako bi se prodali i čelnici navodno nisu zadovoljni sa napretkom većine mladih igrača pod Murinjom.

U svetskim kladionicama pojavile su se već i prve ponude o tome da će Murinjo dobiti otkaz. Na jednoj od njih čak se i nudi opcija da proslavljeni Portugalac neće dočekati Novu godinu kao trener Rome.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Partizan našao zamenu za Duljaja? Ljubimac “grobara” novi trener crno-belih?

Jedan od dva najveća srpska fudbalska kluba Partizan ostao je i ove sezone bez trofeja. Čelnici Partizana doneli su...

POVEZANE OBJAVE