Mitrović: Ne zanima nas šta će biti u Dablinu, znamo šta treba da radimo…

Fudbalska reprezentacija Srbije sutra igra protiv Katara utakmicu koja će biti generalna proba našim fudbalerima pred važan meč u gostima protiv selekcije Portugala.

Ono što bi najviše obradovalo srpske fudbalere jeste eventualna senzacija i pobeda Irske protiv Portugala jer bi u tom slučaju našoj reprezentaciji odgovarao i remi u Lisabonu za direktan plasman na Svetsko prvenstvo.

Štoper srpskog tima Stefan Mitrović kaže da su u reprezentaciji skoncentrisani samo na sebe te da se ne osvrću puno na meč Irske i Portugala.

Dablin? Nas to ne zanima. Naravno, ispratićemo rezultat i sve, ali mi gledamo sebe, da se mi maksimalno pripremimo, da damo sto odsto sebe, a to šta će oni uraditi u Irskoj, to ne treba da nas opterećuje. Znamo šta bi trebalo da uradimo u Portugaliji i uradićemo sve što je do nas da dođemo do cilja, rekao je Mitrović.

“Orlovi” će pre utakmice protiv Portugala snage odmeriti sa Katarom.

Svaka utakmica je bitna, u svaku ulazimo maksimalno i sa željom da pobedimo. To smo od početka postavili ispred sebe kao cilj. Mnogo je bitno da napravimo dobar rezultat, sa pozitivnom atmosferom biće mnogo lakše u Portugaliji. Ovakvi mečevi mogu da budu nezgodni ako potcenite protivnika, a mi to sigurno nećemo uraditi, kazao je on.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Podela bodova u derbiju kola (VIDEO)

Fudbaleri Rome i Juventusa remizirali su 1:1 u okviru 35. kola Serije A. Meč je počeo žustro. Već u 4....

POVEZANE OBJAVE