Novi poraz Azerbejdžana u našoj grupi (VIDEO)

Fudbalska reprezentacija Luksemburg savladala je Azerbejdžan u okviru grupe A kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, u kojoj nastpaju i srpski fudbaleri, sa 3-1, na gostujućem terenu.

Fudbaleri Luksemburga tokom čitave utakmice imali su veći posed lopte i mnogo više šuteva ka golu (24-8), što je urodilo plodom i bilo dovoljno za pobedu. Svakako reprezentaciji Azerbejdžana nije pomogao ni rani crveni karton, koji je dobio Mutalimov u 21. minutu.

Prvo pulovreme je završeno bez golova, ali je zato drugi period bio konkretniji. Inicijativa se luksemburškoj reprezentaciji isplatila tek u 67. minutu, kada su poveli golom Rodrigesa. Desetak minuta kasnije Til je povisio na 2-0.

Kada se činilo da je sve rešeno, Salahli je u 83. minutu smanjio prednost gostiju, ali je Rodriges novim golom u 1. minutu nadoknade definitivno rešio pitanje pobednika.

Luksemburg je sada na trećem mestu tabele grupe A, sa velikim zaostatkom iza naše reprezentacije i Portugala, dok Azerbejdžan ostaje na samo jednom bodu, na poslednjem mestu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DRUGI MEČ POLUFINALA ABA LIGE: Obradović izneo svoja očekivanja

Košarkaši Partizana sutra od 18 časova gostuju u "Morači", gde će igrati drugi meč polufinala ABA lige protiv ekipe...

POVEZANE OBJAVE