TIKET KOJI NEMA KRAJA: Iskoristi BONUS NA BROJ PAROVA i povećaj dobitak

Reprezentativni fudbal nam je “pokucao na vrata“ i eto nama nove prilike da podržimo reprezentaciju Srbije ili, ako ćemo citirati slektora Dragana Stojkovića Piksija, neku “novu, napadačku Srbiju“.

Obećao je Piksi da ćemo uživati u fudbalu – to je i ispunio, a sportska kladionica Meridian je takođe među onima koji ispunjavaju svoja obećanja.

U to ime – stižu do sada NEVIĐENI BONUSI ZA ONLINE KLADJENJE!

Svašta je Meridian spremio za ovu nedelju, pa krenimo redom…

Reprezentativna pauza je u toku, a iako nema klupskog fudbala, na programu je “brdo“ zanimljivih utakmica, koje bi morale da se nađu na vašem tiketu.

PREUZMI BESPLATNO 500 RSD ZA ONLINE KLADJENJE

Znate kako kažu – što više to bolje, a tada možete iskoristiti i Meridianov BONUS NA BROJ PAROVA koji iznosi i do 2000%.

Detaljnu skalu bonusa pogledajte na sajtu kladionice Meridian, a ako (možda) još uvek nemate nalog u najboljoj kladionici u regionu – ne brinite jer samo nekoliko koraka dovoljno je da biste se registrovali na meridianbet.rs sajtu i tom prilikom osvojili BONUS DOBRODOŠLICE OD 500 RSD!

NOVE IGRE U MERIDIANU:

TROSTRUKA SIGURICA – Pogodi jednu od tri kombinovane igre i tvoj par je dobitan

NAPLATI PROMAŠAJ – Kladi se bez rizika! Promocija važi za tikete odigrane online, putem sajta ili mobilne aplikacije

Potrebno je da: odigraš tiket sa tačno tri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.30. U slučaju da su sva tri para promašena dobijaš povrat uloga.

PREUZMI BESPLATNO 500 RSD ZA ONLINE KLADJENJE

Ili da – odigraš tiket sa tačno četiri para i pojedinačnom maksimalnom kvotom od 1.50. U slučaju da su sva četiri para promašena dobijaš povrat uloga.

BET BUILDER – Poveži više igara u okviru jednog fudbalskog meča, a Meridian ti daje jedinstvenu kvotu na sve odabrane igre

Pravila promocije: minimalan broj selekcija je 2. Važi za sistemske tikete i Turbo Cash ne važi za tikete sa Bet Builder opkladom.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NOVI VOJVOĐANSKI DERBI: Lazetić obeležava jubilej protiv Vojvodine, izvukli pouke posle duela u NS

Fudbaleri TSC-a ligaški deo Superlige Srbije završili su na trećem mestu. U prvom kolu plej-ofa domaćini su Vojvodini. Novosađani dobili...

POVEZANE OBJAVE