U FMP-u žele nastavak dobrih partija ABA ligi

Košarkaši FMP-a su najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg toka ABA lige. Posle dobre partije i tesnog poraza od Partizana, FMP se je ovoga puta domaćin. U petak, od 18 časova, u ”FMP areni” gostuje Studentski Centar Derby.

Trener Nenad Stefanović je govorio o narednom izazovu za njegove izabranike:

Ekipa Studentskog Centra je u dosadašnjem toku prvenstva jedno od najprijatnijih iznenađenja. Pokazali su u sedam kola svoj kvalitet, da apsolutno pripadaju ABA ligi i tu nema nikakve dileme. Studentski Centar je odličan tim koji je odlično vođen, sa odlično raspoređenim ulogama i naročito su na utakmicama na domaćem terenu pokazali zavidan nivo kvaliteta i gde su neke jako dobre ekipe vrlo lako i ubedljivo pobedili. Na nama je da energetski pariramo i da budemo na odgovarajućem nivou koji je posebno potreban na utakmicama na domaćem terenu. Probaćemo da budemo od prve do poslednje sekunde da budemo koncentrisane na defanzivne zadatke za ovu utakmicu. Pozvao bih publiku da dođe, sada su neradni dani pa se nadam da će tribine biti malo punije nego protiv Zadra i nadam se da ćemo uz energiju i dobar fokus uspeti na domaćem terenu da ponovo odigramo dobru utakmicu, istakao je Stefanović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Dogovoreno: Bahar popustio, Zvezda uštedela!

Kako prenose mediji u Izraelu, Crvena zvezda je postigla dogovor sa bivšim trenerom Barakom Baharom oko isplata primanja. On je...

POVEZANE OBJAVE