Zvanično: Aston Vila promovisala Džerarda

Legendarni kapiten Liverpula i Engleske, Stiven Džerard novi je menadžer Aston Vile, saopštio danas taj klub. On je na klupi Aston Vile nasledio Dina Smita, koji je smenjen nakon oših rezultata.

Džerard je sa Rendžersom osvojio titulu u prošlogodišnjem prvenstvu i to bez poraza i tako prekinuo devetogodišnju dominaciju Seltika.

Aston Vila svog novog menaždera je predstavila kao nekoga ko voli da igra napadački fudbal

-Aston Vila je klub bogate istorije i tradicije u engleskom fudbalu i izuzetno sam ponosan što sam postao trener ovakvog kluba. U razgovorima koje sam imao sa vlasnicima i Bordom bilo mi je jasno da klub ima velike ambicije i planove i da je to klub u kakvom želim da radim i kome želim da pomognem da planove i ostvari. Želim najiskrenije da se zahvalim svima u Rendžersu na ukazanoj prilici da vodim jedan takav klub. Za mene će uvek biti posebna sezona u kojoj smo stigli do rekordne 55. šampionske titule. Želim igračima i svima u klubu sve najbolje u budućnosti,rekao je u prvoj izjavi Stiven Džerard.

Predsednik Rendžersa, Daglas Park, oprostio se od Džerarda.

-Prvo bih želeo da se zahvalim Stivenu za njegove izuzetne napore u poslednje tri i po godine u Rendžersu. On nam je svima pružio neke nezaboravne trenutke, ne samo da je vratio titulu, nego nije izgubio meč u celoj ligi. U evropskom takmičenju, vratio je dobro ime i kredibilitet našem klubu, ostavio nas je u veoma zdravoj poziciji na terenu, saopštio je Park.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

EL: Fener do brejka u Kneževini

Ekipa Fenerbahčea uspela je da dođe do brejka u prvom meču četvrtfinalne serije protiv Monaka, pošto su slavili 91:95...

POVEZANE OBJAVE