Zvezda ne želi da prekine seriju pobeda

Odbojkašice Crvene zvezde u petak uveče na Banjici igraju meč 7.kola Superlige Srbije. U Beograd stiže subotički Spartak, a crveno-bele dame žele da i ovim mečom nastave pobednički niz.

Aleksandar Vladisavljev, trener crveno-belih dama, osvrnuo se na prethodni period u kome je njegova ekipa zabeležila šest pobeda iz isto toliko mečeva, i obezbedila mesto u polufinalu Kupa.

– Izašli smo iz gustog i poprilično teškog, napornog takmičarskog perioda gde smo četiri nedelje bili u ritmu dve utakmice nedeljno. Odigrali smo šest kola Superlige, dobili svih šest mečeva. Odigrali smo i tri utakmice u Kupu gde smo u četvrtfinalu napravili dobar rezultat eliminacijom Jedinstva iz Stare Pazove posle velike borbe, i zasluženo smo se našli u polufinalu, bio je prvi komentar Vladisavljeva.

Značajna je bila pobeda na gostovanju Ubu, aktuelnom šampionu Srbije koji se plasirao u ekipni deo Lige šampiona.

U jednom pravom, velikom derbiju napravili smo sjajan rezultat. Dobrom igrom i partijom uspeli smo da aktuelnog šampiona porazimo na njegovom terenu 3:0. Istina, posle velike borbe, ali pobeda je vrlo značajna i velika.

Prema rečima Vadisavljeva odbojkaška takmičenja ulaze u mirniji period. Posle serije derbija, Zvezdi predstoje mečevi sa malo slabijim protivnicima.

U goste nam dolazi Spartak iz Subotice, ekipa koja ima određeni kvalitet i nekoliko dobrih i kvalitetnih igračica. Jesmo favoriti, ne bežimo od toga, ali moramo da budemo dodatno oprezni jer protiv Zvezde svi igraju sa mnogo ambicija. Nemaju šta da izgube. Zato je potrebna dodatna opreznost, pravi pristup utakmici, ali verujem da ćemo zabeležiti pobedu i nastaviti niz koji imamo od početka sezone, zaključio je strateg Zvezde.

Isidora Rodić, mladi bloker crveno-belih dama, zadovoljna je dosadašnjim skorom njenog tima, a očekuje da će Zvezda igrati u istom ritmu.

U prethodnom periodu dobili smo sve ligaške utakmice, šest od šest. Poslednji meč protiv Uba, bez obzira na ubedljivu pobedu 3:0 bila je to veoma teška utakmica. U petak igramo sa Spartakom iz Subotice, nadamo se dobroj utakmici, a nadam se da će i publika doći da nas podrži.

Utakmica Crvena zvezda – Spartak igra se u petak u Sali SC „Voždovac“ na Banjici. Meč počinje u 18,30.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznati svi učesnici F4 vatropolo Lige šampiona

U vaterpolo Ligi šampiona, na kolo pre kraja je poznato koja četiri tima će igrati u završnici. Od ranije je...

POVEZANE OBJAVE