EL: Fener postigao 3 poena za četvrtinu!

Košarkaši Fenerbahčea su više nego ubedljivo poraženi od milanske Olimpije u svojoj Ulker areni, u 9. kolu Evrolige, 68-43.

Utakmicu je obeležila velika neefikasnost, što najbolje oslikavaju tek tri postignuta poena domaćih za celu prvu četvrtinu! Oba sastava su imala jako loše procente šuta. Fener čak nije dobacio do 50% ni u šutu sa linije slobodnih bacanja!

Olimpija je u pomenutoj neverovatnoj, prvoj četvrtini već vodila sa +19 (22-3), što je održavala i do kraja poluvremena, kada je bilo 37-20 za goste.

U drugom poluvremenu su samo dodatno uvećali razliku, koja je maksimalno iznosila 33 razlike na kraju treće deonice (62-29).

U poslednjem delu utakmice tim Saše Đorđevića samo je delimično umanjio razliku, pre svega zahvaljujući strašno lošem šutu iz igre gostiju, koji je bio na jednocifrenom nivou (8,3%)!

Na kraju je Šilds bio najefikasniji sa 13 poena, uz po 4 skoka i asistencije, dok je Datome dodao 11, uz 2 skoka i asistenciju. U redovima domaćih Pjerija Henri upisao je 12 poena, uz 2 skoka i asistenciju.

Posle nepunog 9. kola, tim iz Milana je i dalje na prvom mestu, dok je Fener na, za njih sigurno razočaravajućoj, 14. poziciji.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE