EL: Pobeda Reala, Tristan Vukčević ponovo podigao publiku na noge! (VIDEO)

Košarkaši Real Madrida savladali su poslednjeplasirani Žalgiris u 9. kolu Evrolige sa 95-82, na svom parketu.

Real je vodio sve vreme, ali dugo nije uspevao da definitivno prelomi meč u svoju korist. Utakmicu je obeležio i novi sjajan potez mladog srpskog košarkaša Tristana Vukčevića. Nakon blokade u prošlom kolu, sada je imao monstruozno zakucavanje.

Real je prvi deo igre dobio sa 20-11, tako ukazavši da će voditi glavnu reč večeras. U drugom kvartalu igrači Kraljevskog kluba počeli su da uvećavaju prednost, došli do viška od 15 poena (47-32), ali se ipak poslednji tim na tabeli trgao i do kraja poluvremena zaostatak smanjio na 6 poena, kada je bilo 51-45.

Madriđani su nastavili da vode i u drugom poluvremenu, međutim nisu uspevali da odu na značajno veliku razliku, i utakmicu su definitivno prelomili kada se približavala kraju, pa je tako dostignuta i najveća razlika sa ove utakmice od +15 (95-80) pred sam kraj.

Još jednom je Francuz Jabusele bio najefikasniji sa 15 poena, 6 skokova i asistencijom, dok je na drugoj strani Kavano imao 14 poena, 4 skoka ijednu asistenciju. Pored atraktivnog zakucavanja, Tristan Vukčević je sveukupno postigao 7 poena i imao uz to i 3 skoka, za nešto više od 8 minuta.

Real je treći na tabeli sa 7 pobeda i 2 poraza, dok je litvanski velikan zakucan za dno i još uvek nema nijednu pobedu u Evroligi.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DENVER NE STAJE: Barklijeva reakcija koja je privukla pažnju posle brejka u LA (VIDEO)

Košarkaši Denvera upisali su 11 pobedu u nizu protiv LA Lejkersa. Tako su sinoć poveli sa 3:0 u prvoj rundi...

POVEZANE OBJAVE